Telsiz Sistemleri Distribütörü Lisanslı telsizLisanssız telsizAmatör telsizBaskonuş telsizTelsiz fiyatlarıTelsiz modelleriKaliteli ve ekonomik çözümler
Abell Logo Zetcom Logo
Ana Sayfa Blog OKTH Fiyat Nasıl Belirlenir ?

OKTH Fiyat Nasıl Belirlenir ?

Tarih : 22/01/2022
okth-fiyatlari-nasil-belirlenir-2.jpg

OKTH yani ortak kullanımlı telsiz hizmetleri; lokal alanlarda röle veya simplex yakın kanal sistemler kullanılarak veya geniş alanda birkaç röle cihazının link sistemleri ile röle cihazlarının birbirleri ile bağlanılması sayesinde kullanılan geniş alan telsiz haberleşme sistemleri hizmetleri olarak hizmet verirler.


OKTH ücretleri belirlenirken kurulan sistemin büyüklüğü ne kadar alanda haberleşmenin sağlandığı, altyapı için ne tür ve ne kadar malzemenin kullanıldığı, kullanıcıya kaç adet frekans tahsisi yapıldığı ve hangi ilde hizmetin verildiği gibi kriterler göz önüne alınarak belirlenir.


BTK bilgi teknolojileri iletişim kurumu okth işletmecilerine kullandırdığı frekansların ücretlerini belirlerken de il bazında, bölge bazında ve Türkiye geleninde olmak üzere ücretlendirerek bu frekansları işletmecilere satar. İşletmeciler aldıkları bu frekansları istedikleri adette bazı kurallara uymak ve bildirimini yapmak kaydıyla kullanabilirler.


OKTH firmaları OKTH ücretlerini müşterilerine kendileri belirlerler ve fiyat teklifleri sunarlar. Müşterilerine frekans servis sağlayıcılığı hizmeti sunarak hizmet verirler. Marmara Telsiz ve haberleşme sistemleri olarak uygun okth fiyat politikamız ve kaliteli kurulum sonrası teknik servis hizmetimiz ile OKTH Frekans kiralama hizmetlerinde daima yanınızdayız.


Okth hakkında bilgi almak ve fiyat teklifi veya saha keşif hizmeti almak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.


Copyright © Marmara İletişim Elektronik Altyapı ve Servis Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. - Her hakkı saklıdır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, Çerez Politikası'nı kabul etmiş olduğunuzu varsayacağız.