Telsiz Sistemleri Distribütörü Lisanslı telsizLisanssız telsizAmatör telsizBaskonuş telsizTelsiz fiyatlarıTelsiz modelleriKaliteli ve ekonomik çözümler
Abell Logo Zetcom Logo
Ana Sayfa Blog Oyuncak Çocuk Telsizi Nedir? Çocukların Kullanması Güvenli Mi?

Oyuncak Çocuk Telsizi Nedir? Çocukların Kullanması Güvenli Mi?

Tarih : 05/03/2023
oyuncak-telsiz-cocuk-telsizi-kullanmak-guvenli-mi-2.jpg

Oyuncak telsiz tıpkı bir profesyonel telsiz gibi çalışan ve işlev gören fakat basit yapıda ve basit temel özelliklere sahip yaklaşık 1 km gibi çok kısa mesafe çalışabilen el telsizleridir. Çocuklar, kablosuz bir şekilde iletişim kurmalarına yardımcı olduğu için telsizle oynamayı severler. Casuslar, süper kahramanlar ve hatta saklambaç veya hırsız polis kovalamacası oynamak artık daha eğlenceli olabilir.


Çok az oyuncak, bir telsiz kadar sosyal becerileri ve bir çocuğun yaratıcılığını bir şekilde keşfetmesini teşvik edebilir. İster dağda kamp yaparken çocuklarla eğleniyor, isterseniz sokakta mahallede oyunları sırasında onlarla iletişim ve kontrol halinde kalmanın yollarını arıyor olun, telsiz cihazı ile çocukların dünyasında oyunların ve yaratıcı seçeneklerin sonu yok.


En iyi oyuncak telsizleri nasıl ve nereden bulacağınızı bilmek zor olabilir. Yalnızca eğlenceli değil, aynı zamanda güvenilir, dayanıklı ve uygun fiyatlı olan, ebeveynler tarafından onaylanan cihazlardan seçim yapmanızı öneriyoruz. Kısa haberleşme mesafeleri, daha uzun pil ömrü ve iletişim için 16 adede kadar kanal sunarken oyunun taleplerini karşılarlar. İster gençlerinizi kamp macerası için gelişmiş bir modelle donatın, ister beş yaşındaki çocuğunuzu ilk telsiziyle tanıştırın, her yaş için seçenekler var. Hatta sizler için bile.


İşte çocuklarınıza alabileceğiniz en iyi telsiz modellerinden biri:

ZETCOM N 446 modelimiz çocuklarınız için fiyat performans bağlamında alabilecekleri en iyi telsiz modeli dir. Yaratıcı meraklı maceracı çocuklara göre kullanıcı dostu bir ürün ayrıca dayanıklı ve çocuklarınız telsizin gerçek telsiz görünümünde ve performansında olmasına bayılacaklar. Piyasada genellikle cafe restoran telsizi, çaycı telsizi ve birçok alanda profesyonel yapısıyla kullanılan Zetcom telsizler uygun fiyat avantajından dolayı küçük yaşdaki çocuğunuza oyuncak telsiz niyetine de satın alabilirsiniz. Büyükler içinse bir çok alanda rahatça kullanabilecekleri yarı profesyonel bir iletişim aracı.


Düşmeye dayanıklı bu telsizler, mevcut 16 kanaldan birini kullanarak iletişim kurabilir. Menzil arazi şartlarına bağlı olmakla beraber yaklaşık şehir içi telsiz mesafesi 1 km. şehir dışı arazi şartlarında 5 km kadardır. Bu da zetcom N 446 lisanssız telsiz kullanımını çocuklar için aile ve arkadaşlarla patikada yürüyüş yaparken oynamak için harika bir telsiz yapar. Bu telsizlerde bir kemer klipsi, düşük pil uyarısı ve üstün ses kalitesi bulunur. Zetcom telsizlerini diğerlerinden ayıran bir diğer özellik de, çocukların herhangi bir 2,5 mm kulaklığı cihaza bağlamasını sağlayan kulaklık girişidir. Şarj edilebilir pillere ve USB şarj ünitesine de sahiptir.


Oyuncak telsiz gibi kullanabileceğiniz uygun fiyatlı lisanssız el telsizlerinden satın almak için bizimle irtibata geçebilir ve bilgi alabilirsiniz.


Copyright © Marmara İletişim Elektronik Altyapı ve Servis Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti. - Her hakkı saklıdır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, Çerez Politikası'nı kabul etmiş olduğunuzu varsayacağız.